Manje soli, više zdravlja

Čakovečki mlinovi su se pridružili su se inicijativi Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u programu "smanjenja prekomjernog unosa kuhinjske soli u RH", te u proizvodnji pekarskih proizvoda primjenjujemo suvremene tehnološke procese koji omogućuju pripremu kruha sa smanjenim udjelom soli, a uz istovremeno zadržavanje vrhunske kvalitete i finog okusa na koji ste navikli. Konzumacija kruha sa smanjenim udjelom soli pozitivno djeluje na opće zdravlje i stanje organizma, a osobito je bitna kod prevencije pretilosti, visokog krvnog tlaka te niza srčanih, moždanih i bubrežnih bolesti.
Nama je bitno Vaše zdravlje, stoga činimo sve kako bi naši proizvodi bili jednako zdravi, koliko su i ukusni.

U skladu s time nudimo Vam cijelu paletu naših najboljih kruhova sa smanjenim udjelom soli:
Pšenični polubijeli kruh 0,70 kg
Pšenični bijeli kruh 0,70 kg
Pšenični polubijeli kruh 1,00 kg
Pšenični polubijeli kruh 0,80 kg
Kruh bijeli pareni 0,80 kg
Trnavski kruh
Rustikalni baget
Suncokret kruh
Vikend kruh
Sunčica suncokret
Bakina peka
Kukuruzno raženo miješani kruh
Raženo miješani
Mamičin kruh