OTVOREN PLAY CAFE

PLAY CAFE - kids friendly café-bar koji će nadmašiti Vaša očekivanja

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo u naš novi objekt PLAY CAFE stovren po mjeri obitelji s djecom.

Party otvorenja pripremamo za subotu 8. srpnja 2017. u vremenu od 11 do 15 sati, pa Vas pozivamo na druženje i igru uz obilje zabave koju spremamo za najmlađe. 

Čakovečki kvart JUG, bogatiji je za jedno vrlo impresivno mjesto - “kids friendly café-bar” PLAY CAFE.  Na adresi Tomaša Goričanca 6 ( u centru naselja Čakovec-jug i preko puta Trgovačkog centra JUG) stvoreno je mjesto idealno za sve one koji žele uhvatiti opuštajući trenutak dok se njihova djeca igraju na najzabavnijem mjestu u gradu.

PLAY CAFE tako nudi obilje zanimljivih sadržaja za najmlađe goste i sve je usmjerno na igru, zabavu, druženje i jednostavno uživanje u trenutku. Posebnu priču priča nesvakidašnje uređen i vrlo ugodan ambijent koji jednostavno treba vidjeti i doživjeti. Ipak, najviše se pažnje posvetilo ponudi  pri čemu se slijedilo pravilo: “samo najbolje je dovoljno dobro za naše najdraže”. Osim malih jela i sendviča posebno osmišljenih za najmlađe goste, tu je paleta vrhunskih slatkih i slanih peciva, muffina, donuta, pizza, salata i finih sendviča… tako da svatko može pronaći nešto po svom ukusu.

Cijeli ovaj inovativni koncept rezultat stalnog osluškivanja potreba i želja naših kupaca i praćenja suvremenih trendova. Uvidjeli smo da zaista nedostaje jedno ugodno mjesto gdje bi mladi s djecom ili bake s unucima ili prijateljice s djecom mogle izaći na ugodno druženje i neki fini mali zalogaj. Odlučili smo im to omogućiti. Kad smo krenuli u razradu koncepta i njegovu realizaciju - javljale su se nove ideje kako cijelu stvar učiniti još boljom te kako udovoljiti i čak razmaziti naše goste… S posebnom smo pažnjom osmislili svaki detalj. Cijeli tim koji je radio na ovom konceptu je uživao u stvaranju ove priče i to se vidi u svemu ovome što smo napravili. Play cafe smo radili na način kao kada radimo nešto za svoju djecu - a to je najbolje što možemo.

Za naš prvi PLAY CAFE odabrali smo Čakovec -  jer je to grad koji nosimo i u našem imenu, grad iz kojeg smo potekli, grad u kojem živimo i radimo. Upravo zbog svega toga, željeli smo baš to najbolje od Čakovečkih mlinova pokloniti upravo našim sugrađanima.

Radujemo se što će PLAY CAFE postati mjesto naših susreta!