Grupa Čakovečki mlinovi

Grupa Čakovečki mlinovi zapošljava oko dvije tisuće zaposlenih, a godišnje ostvaruje nešto preko 1,3 milijarde kuna ukupnog prihoda. Upoznajte i ostale članice grupe

METSS d.o.o. Čakovec

Print

METSS d.o.o. Čakovec,  osnovan je 2003. godine da bi do danas postao vodeći međimurski trgovački lanac, sa 185 prodavaonica i 775 djelatnika. Zadnjih godina METSS d.o.o. svoje poslovanje širi intenzivno i na područje Podravine, Zagorja i Slavonije te tako postaje snažan regionalni maloprodajni lanac, a po rezultatima poslovanja spada u 200 najboljih hrvatskih poduzeća.

Trgostil d.o.o. Donja Stubica

TRGOSTIL” d.d. sa sjedištem u Donjoj Stubici trgovačko je dioničko društvo koje se svrstava u red srednje velikih poduzeća. Zauzima vodeću poziciju u Krapinsko-zagorskoj županiji, a ujedno posluje i dijelom u Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji.

Maloprodajna mreža sastoji se od 115 prodavaonica i 12 franšiza. Najvećim dijelom su to prodavaonice prehrambenog sadržaja i robe široke potrošnje, a  ostale su specijalizirane prodavaonice bijele tehnike, građevinskog materijala, poljoapoteke, tekstil, namještaj, knjižare i parfumerije. Trenutno zapošljava 551 djelatnika. Proces integracije “Trgostil”-a u sustav “Čakovečkih mlinova” započeo je 2008.godine, a od 2009.godine “Trgostil” je član Narodnog trgovačkog lanca (NTL).

Print
Print

TRGOVINA KRK d.d.

TRGOVINA KRK d.d., najveći je maloprodajni lanac na otoku Krku, a od 1999. godine pripada koncernu Čakovečkih mlinova d.d.. Osim prehrambenih proizvoda na ostalim prodajnim mjestima nudi i kozmetiku, tekstil, građevinski materijal, željezarije i naftne derivate. Trenutno zapošljava 400 djelatnika i posluje na 66 prodajnih mjesta i intenzivno širimo svoje poslovanje na području otoka Krka i cijele Primorsko-goranske županije.

 

RADNIK OPATIJA d.d.

Prolazeći kroz više statusnih promjena, današnji RADNIK OPATIJA d.d., Lovran, djeluje još od 1961. godine. Kroz više od pet desetljeća i nadalje je jedan od vodećih direktnih proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda na području ove države. Danas zapošljava cca 255 radnika. Svoju osnovnu djelatnost – proizvodnju kruha, krušnih proizvoda i kolača, obavlja u dva proizvodna pogona, u Lovranu te u Malinskoj, na otoku Krku. Posjeduje i razvijeni lanac maloprodaje koji se sastoji od  60 trgovina na području Primorsko-goranske te Istarske županije. Sastavni je dio grupacije Čakovečki mlinovi od 1993.g.

Print
Print

VRAŽAP d.o.o. Zadar

Vražap d.o.o.  osnovan je 1998. godine i ubrzo postao vodeća pekara u Zadarskoj županiji. Svojim poslovanjem i kvalitetom osvojio je i stručnjake iz Čakovečkih mlinova, koji su u Vražapu prepoznali priliku da u srce Dalmacije donesu dio stoljetne međimurske tradicije. 2007. godine Vražap je postao dio Čakovečkih mlinova d.d., i od tada se sinergija znanja, kvalitete, tradicije i inovativnosti nezaustavljivo širi u Zadru, a i puno šire. 150 vrsta  sa ljubavlju napravljenih proizvoda svakodnevno se distribuira na 210 prodajnih mjesta, uključujući i 9 vlastitih maloprodaja.