Mlinski proizvodi

Pakiranja: 1 kg, 5 kg, 25 kg, 50 kg, Rinfuza
Obje vrste pšeničnog brašna – glatko i oštro – dobivaju se finim mljevenjem pšenice, a razlikuju se po krupnoći čestica. Glatko brašno ima izuzetno sitnu i finu teksturu i čistu bijelu boju, a najveća mu je prednost to što je izvrsno za pečenje. Preporučujemo za ga izradu bijelog kruha, peciva, kolača i garantiramo da će Vaša tijesta sa brašnom Čakovečkih mlinova biti baš onako rahla kako trebaju biti.


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 1431 kJ / 338 kcal
Masti: 1,07 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,095 g
Ugljikohidrati: 70,54 g, od kojih šećeri 0,8 g
Vlakna: 4,10 g
Bjelančevine: 9,35 g
Sol: 0,008 g