Mlinski proizvodi

Pakiranja: 1 kg, 5 kg, 25 kg, 50 kg, rinfuza
Polubijelo brašno se proizvodi iz perifernih dijelova pšeničnog zrna zbog ečga sadrži više bjelančevina, mineralnih tvari i vitamina od bijelog brašna pa zbog toga ima veću nutritivnu vrijednost. Polubijelo brašno prvenstveno je namijenjeno za pripremu domaćeg kruha pa Vas stoga podsjećamo na stari običaj dodavanja kuhanog krumpira u krušno tijesto. Na taj načini dobiti ćete kruh produžene trajnosti i izuzetno spužvaste sredine.


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 1417 kJ / 334kcal
Masti: 1,11 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,10 g
Ugljikohidrati: 68,21 g, od kojih šećeri 0,8 g
Vlakna: 5,00 g
Bjelančevine: 10,37 g
Sol: 0,008 g